Hirdetés

Lord of the Rings Online - előrendelhető

|

A Lord of the Rings Online spciális csomagokkal készül az április 24.-i megjelenésre. Ezek immáron előrendelhetőek Európa nagyobb online boltjaiból.

Hirdetés

Ezeknek a csomagoknak a segítségével 10 nappal a hivatalos elindulás, azaz április 24.-e előtt beléphet az előrendelő a játékba és tovább is viheti a karakterét. A 10 napos előny mellett egy speciális tárgyat is kap a játékban, és "alapítója" (azaz Founder) lehet a The Lord of the Rings Onlin: Shadows of Angmar-nak.
A Founder programban két érdekes fizetési lehetőség kapott helyet £99.99 (EUR 149.99 - 37000 Ft) pénzért örök időkre havidíjmentes lesz a játk, amíg csak létezik. Aki Pedig egyszerre 6 hónapra előre befizet £35.94 (EUR 53.94 13300 Ft)-t, annak az egy hónapra szánt díj csupán £5.99 (EUR 8.99 - 2200 Ft): ez az ajánlat csak azokra vonatkozik, akik megveszik a játék Pre-Order, azaz előrendelt változatát.
Természetesen, akik nem éltek az előrendelés lehetőségével a "normál" játékkal ugyanúgy beléphetnek április 24.-én, azonban nem vehetik igénybe az alapítói kedvezményeket.

Figyelem, akik előrendelik a játékot, a Founders kedvezményeket és a 10 napos "korábbi indulás" kódot csak április 12.-étől regisztrálhatják!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)