Hirdetés

Lord of the Rings Online - Készül Xbox 360 verziója?

|

Újfent pletykatéma a Lord of the Rings Online konzolos verziója, megbízható bennfentesek helyett ezúttal a GameDaily szerkesztői tartják lehetségesnek a játék Xbox 360 verziójának megjelenését.

Hirdetés

Beszámolójuk szerint a Turbine fejlesztői hozzáláttak a Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar átiratának munkálataihoz és olyan játékelemeket építettek a konzolos verziókba, melyeknek nyomát sem találhatjuk az asztali rendszereket becélzó kiadásban.

Állításaikat egy internetes közvélemény-kutatásra alapozzák, a felmérésből kiolvasható információk szerint a játékosoknak lehetőségük nyílna belebújni Szauron bőrébe, a Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar PC-s verzióhoz képest további négy választható faj állna rendelkezésükre, valamint a játékra „a legnagyobb virtuális világ, melyet valaha konzolon megteremtettek” néven hivatkoznak.

A felmérésben rákérdeznek a 12.99 dolláros előfizetői díjszabásra, a karakterosztályokra, a mikrotranzakciós modell részét képző elemekre (virtuális tárgyak, virtuális valuta, ruházat, felszerelés, állatok, stb.), a jövőben megjelenő kiegészítőkre és PVP pályákra. Korábban a Turbine fejlesztői megerősítették, hogy konzolos MMO produktumon dolgoznak, azonban nem részletezték annak pontos kilétét. A felmerült pletykák alapját képző kérdőívet hivatalosan nem kommentálta a Turbine.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)