Hirdetés

Lord of the Rings Online - Onboard trailer

|

Szeptember 10-én új világ kezdődik a Lord of the Rings Onlineban. Indul az ingyenesen játszható változat.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy bárki, bámikor ingyen játszhat a játékkal a hitelkártyája adatainak megadása nélkül.

A DDO-hoz hasonló rendszerben azért lesznek korlátozások. A teljesen "freebie"-k szerverenként csak egy karaktert indíthatnak, maximum 50-es szintig mehetnek el, maximum 2 aranyuk lehet, maximum 3 zsákjuk lehet az inventoryban, hátrányokat szenvednek el a chat, az aukciós ház és a játékbeli mail rendszer használatában - s persze vannak még korlátozások. Azonban mielőtt bárki felháborodna, ezek jó részét Turbine pontokkal ki lehet váltani, amely pontokat nemcsak megvenni lehet, hanem játék közben is lehet ilyeneket kapni - tehát aki sokat és szorgalmasan játszik, az összegyüjthet elég Turbine pontot az előrelépéshez - másrészt a játékélmény (questek, felszerelés stb) nem fog különbözni.

A régi játékosok vagy Premium, vagy VIP kategóriában játszhatnak tovább attól függően, miként és hogyan fizettek elő - s természetesen a freebiek előtt is fennáll a lehetőség, hogy ha fizetnek a Lord of the Rings Online: Shadows of Angmarban történő játékért, akkor maguk is Premium vagy VIP "ügyfelek" lehetnek, amely igen sok előnnyel jár. Tehát a jelenlegi előfizetők semmiképp sem járnak rosszabbul, akik pedig ingyen szeretnének játszani, kipróbálni a Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar csodálatos világát, azok megtehetik - akik pedig beleszeretnek a játékba, jobbá tehetik a játékélményt Turbine pontokkal, vagy pénzösszegek fizetésével..

Szóval gyertek, gyertek, Középfölde vár benneteket, íme egy kis reklám hozzá:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)