Hirdetés

Lord of the Rings Online: Rise of Isengard - megjelent!

|

Vasudvard felemelkedett, minden LotRO rajongó örülhet immáron!

Hirdetés

Eredeti nevén Isengard - magyar olvasók így eléggé kevéssé ismerhetik, gyakorlatilag Vasudvardról van szó.

Ez az új helyszíne a Gyűrűk Ura Online legújabb kiegészítőjének, a Rise of Isengardnak. Charlie kollegánk a következőket írta róla annak idején: "Aki esetleg nem ismeri a kiegészítő pontos részleteit, illetve újításait, annak röviden leírom: három új terület lesz elérhető: Dunland, Gap of Rohan és Isengard. A játékosok tovább fejlődhetnek egészen 75-ös szintig, illetve részt vehetnek egy új, 24 férőhelyes instában, ahol szembenézhetnek az ördögi Draigoch-al, a legerősebb lénnyel Középföldén."

Emellett lesz Volume 3 book 4: The Rise of Isengard, felülvizsgált klasszok (elsősorban Champion és Minstrel), új crafting tier, továbbfejlesztett virtue tulajdonságok, LVL 75 First Age eszközök és a stat cap eltávolítása.

Természetesen Isengard magában foglalja Orthanc legendás tornyát, tudjátok, aminek a tetején Szarumán trololózik... khmmmm.

Aki akar, most azonnal mehet, Vasudvard mindenkit vár!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)