Hirdetés

Lord of the Rings Online - Welcome Back Weekend

|

A kiegészítő lemez érkezése talán sokaknak újra meghozza a kedvét egy kis barangoláshoz Középföldén.

Hirdetés

A hír azoknak szól akik esetleg megunták már a LOTRO eredeti területeit és egy laza mozdulattal cancel accountot nyomtak. A Turbine ugyanis a régi előfizetőket kívánja visszacsalogatni Középföldére, egy ex-játékosoknak szánt nyílt hétvégével. Az akció november 6-10 között érvényes, úgyhogy nem árt sietni a reménybeli kalandozóknak. A Mines of Moria névre hallgató kiegészítő meglepő módon Mória bányáiba kalauzol majd minket, ahol lehetőség nyílik majd újabb 10 tapasztalati szintet meglépni, valamint néhány új kaszt is bemutatkozik. A fejlesztők további segítséget is nyújtanak a visszatérni vágyó emberkéknek - felzárkózás céljából. November 6-17 között a legyilkolászott mobokért 25 százalékkal több XP jár. Ez a tuning érint minden játékost, tehát nem csak a visszatérőket, de nekik lehet igazán hasznos. Aki esetleg kedvet kapott újfent egy kis orkhentelésre, ne habozzon, Mória sötét tárnái várják a mazsolákat szeretettel.

lotromoria.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)