Hirdetés

Lord of the Rings: War in the North - Beleram, The Great Eagle trailer

|

Tolkien művét mind a mai napig imádom - az egyik legcsodásabb mesét ajándékozta az emberiségnek.

Hirdetés

Viszotn mindig is úgy éreztem, bizonyos fajok, vagy figurák kaphattak volna nagyobb szerepet az említésnél, vagy rövid epizódszereplésnél. 

Most végre a The Lord of the Rings: War in the North igazságot szolgáltat az egyik iylen fajnak Ezek a gyönyörű és hatalmas sasok, akik már az első időszakban is ott éltek és harcoltak középföldén. Gwaihir, a sasok ura például háromszor is hordozta Gandalfot, megmentve őt, sőt, a végén frodóékat is a sasok "szedik össze" küldetésük legvégén. A War in the Northban a mi oldalunkon is harcolni fog egy ilyen csodás teremtmény, Beleram, aki többek között azért is segít hőseinknek, mert megszabadították kényszerű rokonságából. Én erre csak annyit mondanék: nyami :)

Még csak annyit tennék halkan hozzá, hogy a Gyűrűk ura Onlineban is szívesen várunk ilyen szövetségeseket, esetleg ride-ként vagy játszható fajként...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)