Hirdetés

Lord of Ultima - bezár a birodalom

|

A böngésző alapú MMORTS nemsokára bezárja kapuit, viszont addig is mindenki miniszterként garázdálkodhat.

Hirdetés

A Lord of Ultima bezárásának híre a fórumokon keresztül jutott el a játékosokhoz. A birodalom egészen pontosan május 12-én zárja be kapuit. „Mindig nehéz meghozni egy olyan döntést, mely egy régebbi játék bezárásához vezet” - olvasható a közleményben.

„Nem tudjuk eléggé megköszönni, hogy támogattatok minket az elmúlt években. Megtiszteltetés volt mind a múltbéli, mind a jelenlegi fejlesztőknek, hogy veletek együtt élhette át ezt az utazást.” A játékosok semmilyen visszatérítést nem kapnak az elköltött valutákért, viszont mind a regisztráció, mind a Play4Free vásárlások letiltásra kerültek. Néhány újabb világot felgyorsítottak, hogy azok versenyezhessenek az előrébb tartó szerverek játékosaival.

„A verseny, hogy te legyél az egyik utolsó Lord még továbbra is tart, egészen a záró pillanatig, így ha te egyike vagy az endgame közelében járó versenyzőnek, még mindig megvan az esélyed, hogy Caledonia egyik győztese legyél” – írta a Phenomic. Egy kis ajándékkal is megleptek mindenkit. Mindenki kihasználhatja a négy miniszter adta lehetőségeket, aki bepötyögi a következő kódot: GZFS-BKFR-LUXS-V36S.

Nektek hiányozni fog a Lord of Ultima?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)