Hirdetés

Lords of the Fallen: Digital Deluxe Edition - a 2018/06-os GameStar teljes játéka

|

Ebben a hónapban az elmúlt évek egyik legizgalmasabb akció-szerepjátékának mindennel megpakolt változatát zsákolhatjátok be a legújabb GameStar magazin mellé.

Hirdetés

Sok stúdiót ihlettek már meg a From Software kultikus játékai (mint például a Dark Souls és a Demon's Souls), az így született címeket pedig gyűjtőnéven souls-like-nak hívjuk. Egy közülük a Deck 13 és a CI Games közös akció-szerepjátéka, a Lords of the Fallen is, amely ugyan sok inspirációt merített a hasonló projektekből, tesztünk szerint mégis a "másolatok" közül határozottan a jobbik fajtából való. 

Hirdetés

A 2014-ben megjelent játék történetében egy Harkyn nevű elítélt bőrébe bújhatunk, akit egyedül azzal a feltétellel engednek szabadon, hogy neki kell megállítania a másik dimenzióból özönlő démonfajzatok invázióját. Mindennek több karakterosztály közül választva és több harcmodort gyakorolva kezdhetünk neki, ráadásul legendás fegyvereket és páncélokat használva mehetünk neki a sötét erőknek. A harcrendszer némileg lassabb és megengedőbb, mint a Dark Souls esetében, viszont így is kellően nagy kihívást nyújthat a kalandozóknak.

A magazinhoz csomagolt kiadás persze nem véletlenül kapta a Digital Deluxe Edition elnevezést, hiszen az alapjáték mellett helyet kapott benne egy digitális világtérkép, egy művészeti album és a hivatalos soundtrack is, amelyet az Age of Conan: Hyborian Adventures zeneszerzője, Knut Avenstroup Haugen komponált.

Bár a Lords of the Fallen akciói brutálisak, a játék gépigényéről ez nem igazán mondható el. Ha van a masinátokban egy Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHZ vagy AMD Phenom II X4 940 3.0GHz processzor, 6 GB RAM, 25 GB szabad hely és legalább egy GeForce GTX 460 videokártya, akkor biztosan elindul majd a játék és maximum ti fogtok füstölögni a nehézség miatt, nem a gépetek. 

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/06-os számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)