Hirdetés

Lost Horizon demo

|

Indiana Jones ínyére való kalandra invitálnak bennünket a Secret Files sorozat fejlesztői.

Hirdetés

Alig néhány nap telt csak el azóta, hogy beszámoltunk a Lost Horizon munkálatainak befejezéséről, s természetesen azt sem hallgattuk el, hogy még a megjelenés előtt demóval rukkol elő a Deep Silver/Animation Arts párosa.



Arról viszont még mi sem tudtunk, hogy az említett demó az idehaza szélesebb körben ismert angol nyelven szól majd hozzánk ékes német helyett. Remélem, hogy így már kevesebbeknek okoz majd gondot az 1936-os Berlini Olimpiai Játékok árnyékában zajló, életre-halálra szóló fogócska, melynek során Marokkót, és Hong-Kongot is érintve Tibetig meg sem állunk, hogy végre megfejtsük az ősi város, Shambala titkait.



A Lost Horizon demója valamivel több, mint 1GB-ot nyomott a mérlegelésnél, de ez ma már igazán nem lehet elrettentő tényező.
Letöltési linkek: worthplaying, gamershell, computergames.ro, atomicgamer, fangaming

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)