Hirdetés

Lost Horizon - Új kalandjáték a Secret Files fejlesztőitől

|

Úgy látszik a Secret Files sorozat kellőképpen sikeres lett, hiszen a készítők már bele is fogtak egy új játék fejlesztésébe.

Hirdetés

Aki esetleg nem ismerné a Secret Files játékokat, viszont kedveli a point & click stílust, mindenképpen adjon egy esélyt az Animation Arts alkotásainak. A klasszikus időket idéző játékok nagyszerű szórakozást biztosítanak, egy esős vasárnap délután például.

A Deep Silver pedig látván, hogy az újhullámos kalandozók bizony szeretik a point & click stílust, új fejlesztésre adta áldását. Ami bevált azon ne változtassunk, így a fejlesztők is a régiek. A történet azonban új, egy kicsit talán Indy beütése van. 1936-ban a náci ügynökök okkult fegyvereket kutatva járják a világot. Főhősünk - Fenton Paddock - ex-katona, jelenleg csempész. Elvállalja, hogy felkutat egy Tibetben eltűnt expediciót, és nem is sejti, hogy hamarosan elképesztő kalandokba keveredik. Szóval Fenton támad, jön a kötelező oldalborda, és irány Hong Kong, Marokkó, és a világ egyéb exotikusabb helyei. Megjelenés jövőre várható, reméljük nem csalódunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)