Hirdetés

Lost Odyssey - letölthető tartalom érkezik

|

A Final Fantasy sorozat atyjának nemrég megjelent legújabb RPG-je hamarosan vadonatúj letölthető tartalommal kedveskedik.

Hirdetés

A Microsoft és a Mistwalker ma délelőtt kéz a kézben jelentették be, hogy a Final Fantasy atyjának X360 exkluzív legújabb akció-RPG-je, a Lost Odyssey hamarosan - előreláthatólag csütörtökön - vadonatúj letölthető tartalommal egészül ki. A csomag 400 MS pontba kerül és azok számára lesz elérhető, akik a játék négyes korongjánál tartanak, és egy vízalatti erődöt kell majd felderítenünk. Jutalomként egy különleges accessory-t kapunk, mely új képességek elsajátításának módját tanítja meg. 

Lost Odyssey - 1. kép Lost Odyssey - 2. kép

A DLC egyetlen bökkenője, hogy egyelőre csak a japán játékosok kaparinthatják meg, de állítólag hamarosan a nyugati régiók is leszipkázhatják.

Lost Odyssey - X360 teszt Bad Sector tollából 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)