Hirdetés

LotRO Book 12 trailer

|

A Turbine megigérte és tartja is az ígéretét: kb kéthavonta jelennek meg az ingyenes content patchek a LotRO-hoz, ezúttal a Book 12 következik.

Hirdetés

A The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Book 12 főleg kozmetikai újításokat hoz a játékba: megjelenik például a barber-shop, amelyben fizimiskánkat alakíthatjuk át, új díszítéseket és bútorokat használhatunk a házunkban, ezentúl lehetőségünk lesz "utazógöncben" járni - bármilyen páncélunk is van, felvehetjük egy másik ruházat képét rá (ez azonban a PvMP területeken nem működik). Emellett rengeteg 10-22 szint közötti szóló quest kerül a játékba azoknak, akik épp, hogy kiléptek a kezdőterületekről, Angmar teljes átalakításon megy keresztül (ez a magas szintűeknek jó hír). S aki a PvMP rajongója egy új csatamezőt találhat magának a The Delving of Frór -t. Persze ezek mellett is sok kisebb javítást, Burglar, Guardian és Champion foglalkozások újragondolását, a Hunterek visszaerősítését kapjuk majd a The Ashen Wastes nevű új, ingyenes LotRO patchban, amelyből íme egy ízelítő trailer:


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)