Hirdetés

A LOTRO első content updatje

|

Június 13-án jön ki a Lord of the Rings Online első ingyenes content kiegészítője, amelyet Book 9: Shores of Evendim névre kereszteltek a készítők.

Hirdetés

A LOTRO egyébként az összes nagyobb eladási listát (névszerint az észak-amerikait, az angliait és a franciát) vezeti körülbelül megjelenése óta, a Turbine csapata pedig elérkezettnek látta az időt, hogy kiadja az első ingyenes kiegészítést. A fejlesztők ígérete szerint negyedévenként várható egy-egy ilyen típusú content patch, és szó volt már egy kiegészítőről is körülbelül 1-2 év távlatában. Na de ne szaladjunk ennyire előre, nézzük milyen főbb újításokat hoz az MMO-ba ez a patch:

-A Nenuial tó, amelyet az alkony tavaként is emlegetnek, mellett fekvő Evendim felfedezése. A romok között fekvő erőteljes tárgyakat Angmar felől érkező gonosz lények akarják saját céljaikra felhasználni.

-Több mint 100 új Quest.

-A Battle of Helegrod 24 fős raid bevezetése, ahol a Misty Mountainsben székelő Thorog nevezetű sárkánnyal lehet majd megküzdeni.

-Változások a belső zeneszerkesztő rendszerben. A játékos már a játékon kívül is meg tudja alkotni dalait, melyeket később a játékba feltölthet.

-Hét új armor set, melyek mindegyike bizonyos bónusszal jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)