Hirdetés

LotRO: Rise of Isengard kiegészítő jövőre

|

Megközelítőleg egy évet kell várnunk arra, hogy a Lord of the Rings Online történései Vasudvard környékén vessenek újabb csavart.

Hirdetés

Bevallottan nem vagyok egy nagy MMO-fan, de örülök annak, hogy szemben az évtized első felére jellemző gyakorlattal már nem feltétlenül jelenti egy MMO végét, ha a havidíjból befolyó összeg nem képes eltartani az egész hóbelevancot.



A legteljesebb mértékben meg tudom érteni azon játékosok elkeseredését, akik hosszú éveket és töméntelen mennyiségű pénzt öltek bele abba, hogy kedvenc fantáziavilágukban kalandozhassanak, aztán egyszer csak az a hír fogadja őket, hogy bocsi gyerekek, de kevesen vagytok, kevés a zseton, van még pár hetetek búcsúzkodni, aztán villanyoltás. Borzasztó érzés lehet...
De úgy néz ki, a piac megtalálta a megoldást, a kevésbé lukratív MMO-k áttértek a félig-meddig ingyenes, mikrotranzakciókkal támogatott üzleti modellre, s most másodvirágzásukat élik. Ezen címek közé tartozik a Lord of the Rings: Online is, amihez a Turbine Entertainment 2011 őszén ismét egy nagyszabású kiegészítőt óhajt megjelentetni. A Rise of Isengard címre keresztelt expanzió megemelt szintkorláttal (max 70), a mindeddig elérhetetlen Vasudvarddal és Orthanc legendás tornyával igyekszik majd a rajongók kegyeibe férkőzni. A Monster Play pedig immáron fajtól, karakterosztálytól, vagyoni helyzettől függetlenül minden játékos számára elérhető lesz.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)