LotRO: The Eye of the Iron Crown bejelentés" /> LotRO: The Eye of the Iron Crown bejelentés"/>
Hirdetés

LotRO: The Eye of the Iron Crown bejelentés

|

A Turbine nem sokáig pihent megérdemelt babérjain, kevéssel a Shores of Evendim után bejelentette a LotRO következő kiegészítőjét, melynek címe: The Eye of the Iron Crown lesz.

Hirdetés

Természetesen ez is ingyenes kiegészítő lesz, mint az Evendim volt, 100 új küldetést, tucatnyi újfajta szörnyet, és jónéhány új dungeont ad a játékhoz . A tartalmi extrákon kívül a játékmenethez is sokminden újdonságot hoz majd. Egyrészt egy reputáció és barter rendszert, amely a viszonyunkat mutatja majd Középfölde népcsoportjaival - a rendszer hasonló lesz a WoW-ban megszokotthoz, azonban tartalmazni fog egy olyan lehetőséget is, hogy bizonyos lootokat páncélokra vagy értékes tárgyakra cserélhetünk bizonyos népcsoportokkal.
A kiegészítés tartalmazni fog két újfajta karakterosztályt, amelyeket a "session play"-ben (ez is újdonság) tudunk majd használni - ezek a ranger és a troll PvP osztályok . A Session playben Destiny pontokért lehet ideiglenesen karaktereket "vásárolni", amelyeket különböző módokon lehet használni. Első ilyen újdonság a Troll, amely a Monster PvP-ben lesz játszható faj - egyelőre nem tudni, hogy többféle troll lesz-e, mint az orkok esetében, vagy csak egy, mint mondjuk a pók. A másik ilyen újdonság a Szabad Népek oldalán a Monster playben bevethető ranger (kósza), amely Aragorn népét játszhatóvá teszi majd Monster play módban, a jók oldalán, csak és kizárólag Ettenmoorban.
A harmadik újdonság is érdekes (vagy mosolyogtató?). Ez az úgynevezett critter-play (magyarra talán kisállat-játékmódnak fordíthatnánk). Ebben a módban egy csirkével lehetünk, amelynek vannak ugyanúgy statisztikái, harci értékei és saját küldetés-vonala, sőt képes beszélni egyéb, Középfölde mitológiájában fontos vadállatokkal, Farkassal, Grippel, Fanggal és Maggot farmer kutyáival is. A küldetés sztorija olyan farkasok körül játszódik, amiket megfertőzőtt az ellenség és fenyegetik a Szabad Népek háborús előkészületeit. Azok a játékosok, akik befejezik a kisállat-mód küldetéseit, értékes tárgyakat kapnak main karakterükkel, s emellett még több állatos küldetés-sorozat is fejlesztés alatt van. Egyelőre nem tudni, egy csirke mit tehet Mordor ellen, de ez érdekesnek hangzik.
Természetesen folytatódik az epikus sztori-vonal is, a 10. könyvvel. A kilencedik könyv arról szólt, hogy egy ősi drágakövet kell visszaszerezni, amely segítségével újra lehet kovácsolni Aragorn hatalmas erejű kardját, a Narsilt. a 10. könyv során a játékosok egy új főgonosz, bizonyos Amartheil nevű hölgy ellen harcolnak majd, aki megpróbálja visszaszerezni varázsgyűrűjét, és vissza akar lopni egy palantirt mielőtt azok a Boszorkány-király kezeibe kerülhetnének.

A kiegészítő megjelenési időpontjáról egyelőre nincs információnk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)