Hirdetés

LucasArts - a Raven kiadta a Jedi Knight játékok forráskódját

|

Jó ideje ostromolják a modderek a Ravent, hogy adják ki a Jedi Outcast és a Jedi Academy forráskódját - most, hogy a Disney jóvoltából a LucasArts nincs többé, megtörtént az előrelépés.

Hirdetés

A Jedi Knight második és harmadik részének fejlesztői, a Raven Software sokáig magánál tartotta a népszerű Star Wars játékok egyjátékos módjának forráskódját. Részben a modder közösség, részben a tegnap bejelentett LucasArts bezárás miatt, a Raven úgy érezte, ezzel tiszteleghet mind a rajongóknak, mind a búcsúzó fejlesztő/kiadónak.

"A Raven szomorúan fogadta a LucasArts bezárásának hírét. Tiszteltük őket, és szerettünk velük dolgozni az évek során.", nyilatkozta a stúdió. "Kívánjuk a legjobbakat mindazoknak a tehetséges embereknek, akiket el kellett küldeni, és reméljük, hogy jó munkát találnak." Hozzátették továbbá, hogy nagyon szerettek a Jedi Knight II: Jedi Outcast és a Jedi Academy címeken dolgozni a LucasArts számára.

Amit tehát fel tudnak ajánlani a kitartó rajongók számára, és a LucasArts emlékére, hogy kiadják a közösség számára a forráskódot. Hivatalos támogatást nincs kapacitásuk nyújtani, tehát valószínűleg eltart egy darabig, míg a modderek működésre bírják őket, de legalább ez is valami. A két játék forráskódját itt lehet letölteni: Jedi Outcast és Jedi Academy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)