Hirdetés

Így próbálta a LucasArts lemásolni a Diablót

|

A LucasArts szeretett volna egy Diablo-klónt készíteni. Ezt a projektet azonban nem akkor törölték, amikor a Disney bezárta a céget, hanem sokkal korábban. A játékötletből nem maradt sokkal több, mint néhány koncepciós rajz.

Hirdetés

A legtöbben a törölt Star Wars-játékok miatt sajnálták a Lucasarts bezárását, de a legendás franchise-hoz kötődő címeken kívül is rengeteg klasszikust készített a csapat. A mai napig is nagyra tartott kalandjátékok kaidása után, a kilencvenes évek végén némi kísérletezésbe kezdett a stúdió, ebből a korszakból látott napvilágot egy igen érdekes játékötlet.

A projektet, amit olyan hamar töröltek, hogy nem jutott tovább néhány koncepciós rajznál, a Blizzard sikere ihlette, és egyetlen rövid mondatban írták le: "Diablo, csak szuperhősökkel". A projektről John Stafford írt a LucasArts történetéről szóló könyvben. A címe Justice Unlimited lett volna, de ezen kívül csak annyit tudunk róla, hogy a művészek fejében valahogy így néztek ki a szereplők:

Mit gondoltok, milyen lett volna egy LucasArts-féle Diablo-klón?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)