Hirdetés

Project Gotham Racing 5 - nemsokára bejelenthetik

|

A korábbi Bizarre Creations csapattagok valószínűleg már nagyban fejlesztik Xbox 720-ra a következő Project Gotham Racing játékot.

Hirdetés

A 2001-ben útjára indított Project Gotham Racing sorozatot a Blur-t is jegyző Bizarre Creations csapatának köszönhetjük, őket azonban 2011-ben feloszlatták, így kérdéses volt, kik készítik majd a PGR5-öt.

Néhányan azonban nem nyugodtak bele munkahelyük hirtelen elvesztésébe, és megalapították saját stúdiójukat Lucid Games néven. Egy korábbi jelentés alapján ők hegesztik a Project Gotham Racing 5 Xbox 720-as változatát, reméljük ez így van, és nem adták más kezébe a sorozatot.

Ezt erősíti a Lucid Facebook oldalán közzétett kis szösszenet:
"Szóval igen, május közepe érdekes lesz a stúdió számára. Van pár izgalmas hírünk a közeljövőben. Tartsatok velünk!"
A bejegyzéshez sem képet, sem más infót nem mellékeltek, de a rajongóknak ennyi is elég volt, rögtön megindultak a találgatások: az Xbox 720 bejelentését május 21-re várjuk, ez nincs túl messze május közepétől, plusz a Microsoft birtokában vannak a sorozat jogai is. Véletlen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)