Hirdetés

Lucidity - megjelenési dátum, gameplay

|

Tegnap bejelentette a LucasArts a legújabb játékát, most mozgás közben is megnézhetjük, sőt, már a megjelenés sincs messze.

Hirdetés

Van aki örült neki, de többen szomorkodtak amiatt, hogy a LucasArts nem valami nagy sorozat újabb részét készíti, hanem egy teljesen új, oldalra scrollozós, gondolkodós játékot. Azért reméljük nem lesz rossz, és az is örömét leli benne, akinek soha eszébe sem jutott volna ilyen játékot kipróbálni.

Mint azt említettem, tegnap sokminden kiderült a játékról, viszont mostmár mozgás közben is megtekinthetjük, ahogy Sophie ugrándozik, miközben mi támogatjuk őt. Tegnap még úgy tudtuk, hogy e hónap végén érkezik, azonban pontosítottak, és mind Xbox 360-ra, mind PC-re október 7-ét jelölték meg új dátumként. Aki kíváncsi arra, hogy miként valósítják meg a Lucidity-t, az nézze meg az alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)