Hirdetés

Lucius 2 - pusztítsd el a várost, hogy boldoggá tedd aput

|

A velejéig gonosz kalandjáték folytatásában az ördög ezúttal nem Georgiába megy, hanem egy angliai kisvárosba.

Hirdetés

Anno egy érdekes koncepcióval állt elő a Shiver Games csapata, amikor megjelentették a Lucius első részét: a játékban az volt a feladatunk, hogy nem mást, mint Lucifer fiát irányítsuk egy házban, ahol aztán balaseteknek álcázva mindenkit el teszünk láb alól. Míg maga a játék nagyon ötletes volt, sajnos mind a játékosok, mind a kritikusok úgy érezték, hogy nem sikerült belőle kihozni a legtöbbet, aminek egy túlságosan kötött élmény lett az eredménye. De szerencsére a srácok nem adják fel, ugyanis most bejelentették a játék folytatását ami nagyobb, véresebb és gonoszabb lesz mint elődje.

A játék története szerint Lucius egy elmegyógyintézetbe kerül az első rész eseményeit követően, ahol egy bizonyos prófécia fogja majd újra felkelteni a kíváncsiságát, de a dolga nem lesz egyszerű, hiszen édesapja szórakozásból kitalálta, hogy mekkora poén lenne, ha megfosztaná a képességeitől, amelyeket a játék részeként újra vissza kell majd szereznünk. Viszont ha ez sikerült, akkor onnan kezdve a fejlesztők szerint "létrehozhatunk egy saját, egyedi Lucius-t", akit aztán ráereszthetünk a mit sem sejtő Ludlow városának lakóira.

Nektek hogy tetszik? Az első rész megvolt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)