Hirdetés

Lumines Supernova megjelenés jövő kedden

|

A Tetris-klónok unalmas sokasságából gyorsan felemelkedett a Q Entertainment zenés, építőanyag potyogtatós alkotása.

Hirdetés

A Q Entertainment stúdiójának következő, komoly függőséget okozó játéka december huszonharmadikán teszi tiszteletét a PlayStation Network-ön. Jövő hét kedden megérkezik a Lumines famíliai legújabb tagja, a Lumines Supernova továbbcammog az elődjei által kitaposott és kikövezett úton, mely egyáltalán nem probléma, ugyanis első verziójának megjelenése váratlan sikereket és népszerűséget hozott számára. Amennyiben kicsengetünk érte tizenöt dollárt, újfent napestig nyüstölhetjük a szintenként váltakozó kinézetű kockákat, élvezhetjük dallamait és villódzó fényeffektjeit. Akik valamilyen platformon már kipróbálták a Lumines-t pontosan tudják, milyen játékélményre számíthatnak, a Supernova testébe befecskendeztek néhány minimális újítást, például megszabadulhatunk az esetenként idegesítő muzsikáktól és eldönthetjük, milyen ritmusra szeretnénk potyogtatni a színes csomagokat, valamint kézhez kapunk új háttereket. A Dig Down Mode-ot választva meg kell tisztítanunk a pályát és eljutni egészen annak legalsó szintjére. Ezzel végéhez is értünk az újítások felsorolásának, alapvetően minden maradt a régiben.

lumines_supernova.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)