Hirdetés

[Ma délután] GameStar Aréna Live - jöhetnek a kérdések!

|

A fesztiválok és a tábor jól összekeverték a GameStar TV nyári adásrendjét, de a mai Aréna Live-ot megtarjuk, jöhetnek a kérdések!

Hirdetés

Egyelőre még nem tudjuk, ki lesz a stúdióban Gyu mellett (valószínüleg Chava, HP és mazur közül kerülnek majd ki a mai válaszadók), de ez ne zavarjon senkit abban, hogy a mai, élő adás résztvevőitől kérdezzen. 

Mindenkitől szeretnénk azt kérni, hogy kérdéseit "kérdés:" szócskával kezdje, hogy a műsort vezető kollega könnyen meg tudja különböztetni a többi kommentártól. Mai Aréna Live-unk nem témaspecifikus, így bármilyen témában várjuk érdeklődő hozzászólásaitokat a szokásos helyen ( https://www.gsplus.hu/live ) és szokásos időben, azaz 16:00 órakor (illetve egy-két perccel később) induló műsorhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)