Hirdetés

[Hamarosan] GameStar Aréna Live - újabb élő adással jelentkezünk, kérdezzetek!

|

Lassan visszaállnak a dolgok a rendes kerékvágásba - legalábbis az Aréna Live szempontjából.

Hirdetés

Az iroda igen kellemes hűvösében majdnem elfelejti az ember, hogy odakint tombol a nyár és tombol a hőség - s négy órától idebent fog tombolni az Aréna Live.

A mai műsorban HP és mazur ül majd be Gyu mellé, aki ezúttal is végtelen türelemmel teszi majd fel az általatok leírt kérdéseket. Ahhoz, hogy ezt minél egyszerűbben tehesse, kérünk benneteket, hogy érdeklődő hozzászólásaitokat "Kérdés:" szócskával kezdjétek, hogy könnyen meg lehessen ezeket különböztetni a szintén érdekes, de nem kérdést tartalmazó egyéb hozzászólásoktól. 

Négykor (illetve egy-két perccel négy után) várunk benneteket szeretettel a szokásos helyen (https://www.gsplus.hu/live). Gyertek és kérdezzetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)