Hirdetés

[UPDATE] Ma este 17 óra 00 perckor megtekinthetitek a legújabb GS Live-ot.

|

Újabb kerekasztal beszélgetéssel jelentkezünk, ezúttal a CES alkalmával.

Hirdetés

Az élő adás az interneten, a megszokott helyen tekinthető majd meg: gamestar.hu/live. Aki kérdezni szeretne az adás alatt ebbe a topikba, vagy a gslive@idg.hu címre írjon.

Mai tartalom: A CES újdonságait, trendjeit, számunkra fontos eseményeit taglaljuk jó hosszan. Majd egy Killzone 3 videóelőzetes következik, amelyet Balázs Nokia telefonos bemutatója követ majd. A műsort jó szokás szerint az adás alatt/előtt feltett kérdések és az ezekre élőben adott válaszok zárják majd.

Aki véletlenül nem látta volna a múlt heti műsort, annak íme:

Vagy akár nézzétek meg a YT-n:

Kérdezzetek jó sokat! Figyelem: aki az adás előtt kérdez, annak sokkal nagyobb esélye van arra, hogy a kérdésére válaszoljunk, mint annak, aki a kérdések és válaszok szekció alatt teszi csak fel kérdését.

Köszönjük a kérdéseket, de még várunk jó sokat - kérdezzetek méééég!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)