Hirdetés

Ma este 7-kor elbúcsúzik a mostani Gamestar Online!

|

2009 április 2. 19:00 - a Gamestar Online szervere lekapcsolásra kerül. Amikor vége a karbantartásnak, itt az új GSO !

Hirdetés

Kedves Hölgyeim és Uraim, Tisztelt Egybegyűltek!

Mind azért gyűltünk itt össze, hogy tanúi legyünk, hogyan látja meg a napvilágot a  Gamestar csapat legújabb gyermeke, a felújított, átrajzolt, újrakitalált, átalakított, meghegesztett új Gamestar Online. Az örvendetes esemény előtt még este 7-ig, azaz 19:00 óráig élvezhetitek a jelenlegi GSO nyújtotta lehetőségeket és szolgáltatásokat - aki akar, még most készítsen nosztalgia screenshotokat, illetve most mentse, ami menthető, ugyanis 19:00 perckor a Gamestar szerverei lekapcsolásra kerülnek, s amíg az új honlap elfoglalja helyét, addig csak egy "Under Contruction' feliratot láthattok majd.  A karbantartás idejét előre megjósolni nem tudjuk, de legoptimistább becslés szerint is minimum 2 óra, azonban előfordulhat, hogy akár lesz 4-6 óra is - tehát legyetek türelmesek.

Előre felhívjuk a figyelmet, hogy az átállás döccenőkkel, hibákkal járhat - bizonyos aloldalak akár elérhetetlenek is lehetnek - emiatt elnézéseteket kérjük előre is. 

Aki már addig sem bírja ki, annak egy icipici részletet megmutatunk az új GSO-ból:

 

gskicsi.jpg
 

 

A többit majd valamikor este meglátjátok!

Tehát 19:00 órakor elbúcsúzik ez az oldal, jó volt Vele, köszönjük szépen, hogy kiszolgált minket!

Este találkozunk az új GSO-ban!

Üdvözlettel,

 

GS Team

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)