Hirdetés

Ma este kiderül, mivel keres milliárdokat idén a Nintendo

|

A legújabb Nintendo Direct a vállalat 2021-es felhozatalára fókuszál. Biztosan lesznek meglepetések.

Hirdetés

A Nintendo valószínűleg akkor is vígan ellenne az eddigi játékainak bevételeiből, ha pár évig semmit sem adna ki, elvégre továbbra is az eladási toplisták előkelő helyein látható a Mario Kart 8: Deluxe és az Animal Crossing: New Horizons, ráadásul nemrég berobbant Nintendo Switchre a Super Mario 3D World + Bowser's Fury, ami szintén kapós. A vállalatnak azonban komoly tervei vannak idénre is, amelyek egy részét ma velünk is meg fogja osztani. 

Hirdetés

A Nintendo egy rövid Twitter-üzenetben jelentette be, hogy ma, február 17-én, hazai idő szerint 23:00 órakor elrajtol a legújabb Nintendo Direct, amit nagyjából 50 percesre terveznek és a már elérhető címek mellett (mint a Super Smash Bros. Ultimate) várhatóan azokról a játékokról is szó lesz benne, amik 2021 első felében jönnek Switchre. 

A mai stream időpontja már csak azért is gyanús, mivel február 21-én lesz a The Legend of Zelda 35. évfordulója, szóval bizonyára nem tesz rossz lóra az, aki valami Zeldás meglepetésre fogad. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)