Hirdetés

Ma este öt órakor GS Live 2. szezon, 5. adás! [UPDATE]

|

Láttuk az új TRON mozit - beszélni is fogunk róla...

Hirdetés

UPDATE: Az adást a gamestar.hu/live oldalon tudjátok  élőben nyomon követni.
Persze nem ez a nap híre, hanem inkább az, hogy megjelent az új, decemberi Gamestar!

Ebből a két rövid sziporkából is látszik, hogy tartalom ezúttal is lesz bőven. Az új Gamestar borítóján a Tron: Evolution, teljes játékunk a Tron 2.0 - szóval körbejárjuk a témát szépen, ehhez vendégünk lesz Szeder András a CD Projeckttől. Természetesen mazurral értékeljük az ehavi Gamestart, kollegáink elszaladtak az Activision-Blizzard itthoni karácsonyi patyjára, erről kapunk beszámolót. Eheti játéktesztünk a World of Warcraft. Cataclysm, amelyről magam írtam szigorú, ámde igazságos kritikát a lapban. Matteo szokásos hardverözönnel jelentkezik, és az adás végén természetesen válaszolunk az adás topikjába (ami ez), illetve a gslive@idg.hu címre érkező kérdésekre - kérdezzetek sokat!

Amíg elérkezik az adás ideje íme kedvcsinálóként a múlt heti adásunk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)