Hirdetés

Ma indul a BlizzCon - Élő online közvetítések!

|

Kövessük online a ma induló BlizzCon 2010 újdonságait!

Hirdetés

Itt az idő; ma kezdődik az idei BlizzCon, a Blizzard szokásos kaliforniai dzsemborija, ahonnan nagy bejelentésekre most nem számítunk, de egy-két megjelenési dátum még feldobhatja a hétvégét.

A BlizzCon 2010 PST időszámítás szerint 11:00-kor kezdődik, ami magyar időre átváltva este 8 órának felel meg. (Javítsatok ki, ha elszámoltam volna.) Az már biztos, hogy a rendezvényen mozgásban is láthatjuk majd a Diablo III-at, ahogy arról a programtáblázat is árulkodik alant. Mindezt pedig akár ingyen, ám némileg korlátozott online közvetítés formájában, mondjuk itt. Este 8 után tehát mindenképp nézzetek fel hozzánk a legfrissebb Diablo III hírekért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)