Hirdetés

Ma is szünetel a PlayStation Network

|

Karbantartás miatt ma délutántól holnap reggelig nem lesz elérhető a PlayStation Network számos szolgáltatása.

Hirdetés

Nagyjából egy évvel ezelőtt hackerek támadták meg a PlayStation Networköt, a problémákat pedig nem sikerült pillanatok alatt elhárítani. A karbantartások azóta folyamatosak, bizonyos időszakonként a Sony ellenőrzi a szerverek állapotát, melynek hatására néhány szolgáltatást kénytelenek vagyunk nélkülözni.

Ma itthoni idő szerint délután öt óra és holnap reggel kilenc óra között a következő szolgáltatásokat nem fogjuk tudni használni: 

- PlayStation Store PS3-on, PSP-n és PS Vitán
- PlayStation Network fiókkezelés
- PlayStation Network regisztráció

Továbbá amennyiben a karbantartás ideje alatt online szeretnénk játszani, mindenképp délután öt óra előtt jelentkezzünk be, ebben az esetben ugyanis nem dob le a szerver, de öt óra után már lehetetlen lesz a csatlakozás. A karbantartás nem befolyásolja a trófeák megszerzésének lehetőségét, a PSN újraindulása után azok jóváíródnak profilunkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)