Hirdetés

Ma kapunk valamit a Skate 4 kapcsán

|

Egyúttal kiderült, hogy biztosan nem találkozhatunk vele július 22-én.

Hirdetés

Hamarosan itt az EA saját nagy nyári bemutatója, ahol bővebben is beszélnek majd a közeljövő nagy dobásairól, többek között a megújuló FIFA 22-ről és a DICE üdvöskéjéről, a Battlefield 2042-ről. Az biztosra vehető, hogy izgalmas lesz az EA Play Live, azonban ahogy egyre közelebb kerülünk az eseményhez, úgy bővül a távolmaradó játékok listája is.

Hirdetés

A következő Skate játék, aminek még hivatalos címe sincs, egyelőre a fejlesztés egy nagyon korai szakaszában van, ahol még nem alkalmas arra, hogy azt megmutassák a közönségnek. Erről számoltak be a fejlesztők a projekt hivatalos Twitter-oldalán.

Ezzel a Skate is feliratkozott az EA Playen részt nem vevő játékok listájára, ahova korábban már a Mass Effectet és a Dragon Age sorozatot és a Star Wars világát is feljegyezhettük. Van azonban jó hír is.

A fejlesztők ugyanis azt ígérték, hogy a mai nap folyamán lesz egy rövidke kis bejelentés a játékkal kapcsolatban. Mi arra gondolunk, hogy végre elárulják, mi lesz a játék hivatalos neve, legyen az Skate 4, vagy bármi más.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Skate sorozat utolsó darabja, a Skate 3 még 2010-ben jelent meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A gördeszkás játékok sikeressége ellenére az EA mégis jégre tette a sorozatot, hogy aztán több mint 10 évvel később újra elővegye. Mi nagyon szorítunk, hogy sikeres legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)