Hirdetés

Mac-en is elrajtolt az Origin

|

Ezentúl nem csupán PC-n, de Mac-en is kihívójára talált a Steam, köszönhetően az Origin bemutatkozásának.

Hirdetés

Január végén számoltunk be róla, hogy az Electronic Arts elérhetővé tette néhányezer felhasználó számára az Origin Mac-re szánt első publikus alfáját, így komoly várakozás előzte meg a teljes verzió elérkezését.

Az Electronic Arts bejelentésének köszönhetően megtudtuk, hogy az Origin elhagyta a béta fázist és teljes valójában elérhető. Az Origin portolásának segítségével olyan címekkel gazdagíthatjuk gyűjteményünket, mint a Dragon Age II, a Batman: Arkham City, a Lego: Harry Potter, vagy a The Sims 3. A Mac-es, Originről is elérhető játékok automatikus patchelése, valamint a korábbi mentett játékállások betöltése sem okoz neki gondot. A szoftver futtatásához legalább 10.6.8-as rendszerrel kell rendelkeznünk, valamint az sem árt, ha legalább egy Intel Core 2 Duo processzort fel tudunk mutatni.

Az Electronic Arts ezzel a lépéssel komoly konkurenciát állíthat a rivális Steamnek, hiszen a statisztikák alapján jelen pillanatban is legalább 39 millió felhasználóval büszkélkedhetnek, míg a Steam bázisa körülbelül 50 milliós nagyságrendű lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)