Hirdetés

Macen a Steam - Első adatok

|

Elégedett a starttal a Valve, új játékok érkeztek az Apple rendszerére

Hirdetés

Múlt héten engedte szabadjára híres játékplatformját a Valve az Apple rendszerein, amiről mi is beszámoltunk. A cég pedig elégedett az első eredményekkel.

Mert számításaik szerint az említett egy hét alatt az online vásárlások 11%-a történt Apple rendszerre. Ez mindenképp egy jelentős ugrásnak számít a bevételek terén, főleg ha belevesszük, hogy az összesen elérhető játékoknak csak a töredéke Mac kompatibilis. Akkor mi lesz itt később kérem? Vagy csupán az első nagy lendületet látjuk? Aki csak most kapcsol, az siessen, mert a jeles esemény okán még mindig ingyen osztogatják a Portalt, még ha az valamivel lassabb is Macen. Sőt, egy nagyobb adag új játék is akciósan elérhetővé vált az almásoknak, s így akár már a PC-sek ellen is összemérhetik a tudásokat.

Killing Floor - $13.39
Madballs in Babo:Invasion - $4.99
Altitude - $4.99
Hearts of Iron III - $29.99
Chains - $4.99
Caster - $4.99
Eschalon: Book I - $19.99
Windosill - $2.99
Simplz Zoo - $4.99
Europa Universalis III Complete - $29.99

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)