Hirdetés

Macen dübörög a Steam, ingyen Portal májusban!

|

Eme jeles alkalom apropóján mindenkinek ingyen jár a Portal május 24-ig

Hirdetés

Tegnap az Apple rendszerén is elérhetővé vált a Valve "kis" PC-s játékbirodalma, a Steam. Indulásnak egyből sikerült 63 olyan játékot összeszedni, amelyek nem riadnak meg az Almát látván.

Igaz; ezek többségében kevésbé ismert indie játékok, ám akad köztük néhány figyelemreméltó alkotás, mint a World of Goo, Machinarium, vagy épp a Portal. Apropó Portal! A nagy örömre a Valve ajándékba adja a játékot azok számár, akik május 24-ig belépnek Win vagy OS X Steam kliensükbe és letöltik azt. Igen, ingyen van, örökbe. Tiéd, viheted! Emellé hamarosan a Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Team Fortress 2 játékok is érkeznek, illetve nem szabad megfeledkeznünk a Killling Floor és Red Orchestra: Ostfront 41-45 gyöngyszemekről sem. De addig is irány mindenkinek Portalozni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)