Hirdetés

[MOZI] Grabowsky visszatér

|

Végre elkészült a Macskafogó folytatásának első hivatalos előzetese, melyből elég sok mindent megtudhatunk a filmről.

Hirdetés

A Youtube oldalára végre felkerült hazánk egyik kultrajzfilmjének, a Macskafogó folytatásának az első hivatalos előzetese.

Az első rész az egerek világuralomra törésével végződik. Tudósaik egy különös macskabefogó szerkezetet - Gépkutya - fejlesztettek ki, mely nem csak elkapja, de meg is szelídíti a szőrős kis háziállatokat. Már-már azt hittük, hogy sikerült megtisztítani minden területet a doromboló állatkák uralmától, azonban a pafrikai dzsungel mélyén maradt egy kisebb pacifikálatlan macskapopuláció, akik még csak nem is hallottak a Macskafogóról. Vadászat közben elkapnak egy Stanley nevű újságíró egeret, akinek persze eljár a szája...


A Macskafogó 2. - A sátán macskája Ternovszky Béla és Nepp József több éves munkáját dicséri és ha hinni lehet a híreknek, akkor idén december 20-án kerül az alkotás a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)