Hirdetés

Mad Riders - a Dead Island fejlesztőinek új játéka

|

A Techland a sikeres zombis FPS után teljesen más vizekre evez, és az Xbox Live Arcade, a PlayStation Network, valamint a PC-s digitális piacok felhasználóit kivánja meghódítani.

Hirdetés

A Ubisoft ma jelentette be, hogy a Techland legújabb játéka egy adrenalintól túlfűtött quadverseny lesz, melyben a versenyek megnyerése mellett a minél látványosabb trükkök végrehajtása is fő szempont.

Több mint 45 lenyűgöző pálya vár arra, hogy a játékosok féktelen száguldás során hajtsanak végig rajtuk, miközben természetesen a fizika törvényeit meghazudtoló trükköket is bemutatnak. Az egyjátékos mód mellett természetesen többjátékos módban is összemérhetik tudásukat más Mad Riders játékosokkal, összesen három különböző játékmódban, melyek egyenként 12 játékost képesek befogadni. A játék tavasszal érkezik, az áráról még nincs információnk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)