Hirdetés

Madden NFL 12 - megfelezi eladásait majd az NFL lockout?

|

Amerika kedvenc sportága az amerikai futball - a liga azonban most hatalmas öngólt lőtt.

Hirdetés

Mivel a játékosok érdekvédelmi szervezete és a tulajdonosok nem tudtak (egyelőre) megállapodni, így kaotikus a helyzet - úgynevezett lockout, azaz kizárás lépett életbe: magyarán a liga kizárja saját játékosait, amíg nincs megállapodás.

Ez hihetetlen presztizsveszteség lesz magának a ligának, amely az utóbbi években a nézettségi rekordok csúcsaira jutott és egyre inkább népszerűsödik külföldön is. S Michael Pachter szerint a Madden NFL 12 is nagyon megsínyli majd, ha valóban elmarad az NFL következő szezonja.

"Amennyiben csak egy-két hetet csúszik a liga kezdése, akkor annak nemigen lesz hatása" - mondta Pachter - "de ha Hálaadásig nem sikerül a ligát elindítani, akkor sokan nem fogják az új Maddent megvenni - hiszen ha nem megy a liga, akkor miért akarnának játszani vele?" - nyialtkozta Michael Pachter.

A legrosszabb eset, ha az egész idény elmarad - valószínüleg ez tönkre is tenné a Madden NFL 12 eladásait.

Sokminden kiderül az áprilisi draftig - reméljük, sikerül valahogy megállapodni, és nem marad el sokunk kedvenc sportjának következő szezonja...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)