Hirdetés

Madden NFL 20 - ezek lesznek az újdonságok

|

Eget rengető változtatásra nem számíthatunk, de lesz néhány hasznos újítás.

Hirdetés

Az EA elárulta, hogy milyen új mechanikák színesítik majd a legújabb Madden részt. Noha a játék próbaverziója már játszható az EA Access-szen keresztül, az újdonságokat majd csak a hivatalos megjelenés után próbálhatjuk ki.

Hirdetés

A legszembetűnőbb újítás, hogy a karriermódban egy egyetemi csapat quarterbackjeként indulva kell bebizonyítsuk rátermettségünket a pályán, ameddig el nem jutunk a nagymenők közé. A fejlesztők szerint azon kívül, hogy jól játszunk, fontos lesz, hogy milyen döntéseket hozunk, mert azok az egész karrierünkre kihathatnak.

A játékhoz persze most is az amerikai futball nagyágyúit szerződtették le, akik közül 50-en úgy nevezett X-Factorok lesznek. Ezek a játékosok különleges képességeket kapnak, amik kiemelik őket a többiek közül és sokszor döntő szerephez jutnak majd a meccseken.

Az Ultimate Teamben megjelennek a küldetések, amik segítenek értékes nyereményekhez és tárgyakhoz juttatni a csapatunkat. Ha valamire szükségünk lenne a hogy fejlődjünk, akkor ez a rendszer segít összeállítani hozzá a legmegfelelőbb csapatot.

Mindemellett a Madden NFL 20-hoz kipofozták kicsit a Madden Mobile alkalmazást, amiben szintén jutalmakat kaphatunk, ha jól teljesítünk egy adott szezonban.

Nektek tetszenek az újítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)