Hirdetés

Még Mads Mikkelsen sem értette a Death Stranding sztoriját

|

A színész legalább annyira meg volt lőve az ötlet hallatán, mint mi.

Hirdetés

Mads Mikkelsennek is fontos szerepe lesz Kojima legújabb játékában. A Death Stranding egy komoly projekt, és olyan bonyolult a története, hogy először a színész sem értette.

"Megpróbálta elmesélni nekem a játék teljes sztoriját, de olyan bonyolult volt, hogy elvesztem benne, viszont többet akartam tudni. Nagy megtiszteltetés, hogy benne lehetek."

Mikkelsen a Saudi Comic-conon azt is elmesélte, hogy hogyan került kapcsolatba, és miért is vállalta el a szerepet.

"Kojima keresett fel ezzel a videojáték ötlettel, és nem is értettem, hogy mi ez az egész. Aztán a rendező elmondta, hogy ki ez, és amikor megkérdeztem a fiamat, hogy ő ismeri-e, azt válaszolta, hogy 'Apa megőrültél? Ezt el kell vállalnod!' Aztán találkoztam Kojimával, aki egy csodálatos, karizmatikus ember. Egy zseni a saját területén."

A színész elmesélte, hogy mennyivel másabb is ez, mint egy filmszerep. Egész nap egy zöld szobában fura mozgásokat és eltúlzott arckifejezéseket csinálni 500 kamera előtt, miközben mindenféle kábelek lógnak az emberen, egy picit más, mint amihez ő hozzászokott.

"De Kojima eléri, hogy otthon érezd magad, és nyugodtan csináld az egészet. Ennek köszönhetően lett ez két nagyon, nagyon mókás nap."

Alig várjuk, hogy láthassuk mi lett a munkájuk eredménye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)