Hirdetés

Mafia 2 - 75%-os Steam leárazás

|

A Steam 'Midweek Madness' mai akciója egy elutasíthatatlan ajánlat!

Hirdetés

Bírtad a Mafia első részét? Tetszett a második rész demója? Itt az alkalom, hogy nagyon olcsón szerezd be az egész játékot!

A Steam-en mindig le lehet csapni egy-két tuti ajánlatra, ezek közé tartozik a mai is: a Mafia 2 75%-kal olcsóbban, 40 euró helyett csak 10 euró (nagyjából 2770 Ft)! Akik kedvet kaptak a vásárláshoz, igyekezzenek, ugyanis az akció csak holnapig tart! Katt ide:

Mafia 2 Steam

A Mafia 2 kapott hideget-meleget a játékosoktól: volt, aki továbbra is az első rész híve maradt és volt, akit teljesen lenyűgözött. A legtöbben a játék rövidsége miatt voltak felháborodva, erre még rátett egy lapáttal, hogy számtalan Mafia 2 DLC -t jelentettek meg a teljes verzió kiadása után... Reméljük, ez azonban nem vette el a kedvét a fejlesztőknek és számíthatunk egy harmadik fejezetre, ami méltó lesz az eredeti első részhez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)