Hirdetés

Mafia 2, Borderlands - akár még idén?

|

A Take-Two végre pontosabban is behatárolta a Mafia 2, a Borderlands, és a Midnight Club: Los Angeles megjelenését.

Hirdetés

Az amerikai bűnszövetkezetek mindennapjait a maga kegyetlenségében bemutató Mafia 2 és az erősen Mad Max utánérzésű, kooperatív játékra kihegyezett Borderlands a Take-Two bejelentése szerint valamikor a 2009-es pénzügyi év során kerülhet a boltok polcaira. Ez a halandó ember számára érthetetlen fogalom egyébként egy 2008. november 1 és 2009. október 31. közötti időintervallumot takar, ami a Borderlands esetében sajnos némi csúszást jelent az eredeti ígéretekhez képest. A kiadóhoz kapcsolódó hír még, hogy a Rockstar San Diego által fejlesztett Midnight Club: Los Angeles a 2008-as üzleti év negyedik negyedévében, azaz 2008. augusztus 1 és október 31. között esedékes.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)