Hirdetés

Mafia 2 fejlesztői napló - Sztori és karakterek

|

A Mafia 2 sem fog szűkölködni a bűnben, árulásokban, és tragédiákban. Erről mesélnek a fejlesztők.

Hirdetés

Ezt is megértük! Az első fejezetéhez érkezett a Mafia 2 fejlesztői naplója, így már sejteni lehet, hogy a megjelenés sem lehet annyira távol.

A cseh 2K csapatának első közös bejelentkezése a sztorit és az elképesztően hiteles karakterek bemutatását vállalta magára. Ebből megtudjuk, hogy olykor a legádázabb ellenségeinkből lesznek a legjobb barátaink, míg mások, akikben eddig megbíztunk, arcátlanul árulnak majd el. Az egész koncepció lelke, hogy minél filmszerűbb legyen az összkép. Egy nagyon nyitott és nyüzsgő városban egy lineáris történetet izgulhatunk végig, ahol a helyi maffia farkastörvényei uralkodnak. Részletek a videóban, Mafia 2 megjelenési dátum: augusztus 27.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)