Hirdetés

Mafia 2 - Itt a karácsony!

|

Kissé megkésve, de végül csak befutott a sokak által várt Mafia folytatásának trailere. Hangulatos darab, mondhatom.

Hirdetés

Lehetett volna sokkal hosszabb is, és a viszonylag rossz képminőség ellenére is látszik, hogy némely pontokon még igencsak elnagyolt a grafikai ábrázolás, de a hangulat, az már most üt. Az első rész olyan volt, mint egy időutazás a '30-as évek Amerikájába, amikor a nagy gazdasági világválság idején elharapódzott az erőszak, burjánzott a korrupció, s virágzott a szeszcsempészet.



Ezúttal az '50-es évekbe látogatunk el, a zajos, büdös, de kegyetlenül dögös járgányok, a pomádéval belőtt sérók, a bőrdzsekik és az éledező rock & roll korszakába. A látottak alapján pedig bőven lesz, mit meggyónnunk, ha végigjátszottuk 2009-ben a következő esztendő egyik lehetséges befutóját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)