Hirdetés

Mafia 3 - ilyen is lehetett volna

|

A Mafia 3 fejlesztői arról beszéltek, milyen más korszakokat és helyszíneket vettek számba, mielőtt eljutottak a hatvanas évekig és New Bourdeaux-ig.

Hirdetés

Valószínűleg sokan kibékültek volna azzal, ha a Mafia 3 ott veszi fel a fonalat, ahol a Mafia 2 abbamaradt. Ehelyett ugrottunk egy nagyot, Empire Bay-ből egy teljesen új városba utazunk, több mint 10 évvel később, a 60-as évek végén forgathatjuk fel az alvilágot.

A Hangar 13 azonban sok más tervvel is előállt, mielőtt döntést hozott. Gondolkodtak azon, hogy újra Empire Bay legyen a helyszín, vagy több, kisebb területet készítsenek egy nagy helyett. Szó esett arról, hogy 1952-ben, közvetlenül a Mafia II után játszódjon a sztori, és arról is, hogy átíveljen a '60-as éveken (ehelyett 1968-ban zajlanak az események). A főszereplő lehetett volna akár egy korrupt zsaru is, de szóba került, hogy egy minden feladatra bevethető fixer vagy egy olyan, alacsony rangú maffiózó legyen a történet középpontjában, aki csak rosszkor volt rossz helyen.

Végül úgy látták, a New Orleansről mintázott New Bourdeaux tökéletesen passzol az elképzelésekhez, és Lincoln lesz a megfelelő karakter. Péntektől megtudhatjuk, mennyire jött be a döntés - tesztek csak a jövő hét folyamán lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)