Hirdetés

Mafia Driver - GTA köntösbe bújtatott Szállító

|

Vasárnapi sofőrökre való tekintettel virtuális száguldozásra csábítunk mindenkit forgalmi, rutinvizsgájától függetlenül

Hirdetés

Gyakran nehéz megfelelni hazánk közlekedési normáinak, mikor szegény tanulóvezetőt egy bábozódott nyugdíjas tanítja parkolni Budapest legforgalmasabb csomópontján - mindezt nyolcvannal és csikorgó gumikkal prezentálva -, akkor felmerülhet bennünk a kérdés: a maffia sofőrjeként miért buktatnak meg bennünket, amennyiben érintőlegesen elvisszük egy gyalogos kabátjának a szélét? Következő játékunk azonnal eszünkbe jutatja a Grand Theft Auto legelső részét, az útfelületek, az autók kialakítása és a gyalogosok mind-mind az őskori nyitányra emlékeztetnek.

mafia_driver_9e.jpg

Később beigazolódik feltevésünk, a Mafia Driver egy közönséges GTA másolat, melyben átemeltek számos grafikai elemeket (motorcsónak, rendőrautó stb.), ennek ellenére izgalmas percekkel szolgálhat sokak számára. Maffiatagokat kell autóval elszállítanunk meghatározott helyszínekre meghatározott időn belül, egyetlen fontos kitételük van: ne amortizáljuk le az alánk tolt gépjárművet, magyarán szólva ne érjünk hozzá semmihez (kivételt képez az aszfalt). Összesen ötször próbálkozhatunk, ha nem sikerül kicsapnak minket és nekivághatunk újra a feladatnak. Gépjárművünk irányítása ellentmond a fizikai törvények többségének. éppen ezért leszögezzük: a teljes útfelület lefagyott, csak mi ezt nem láthatjuk. Kellemes vasárnapi vezetői tréninget és Játéközön.hu böngészgetést!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)