Hirdetés

Mafia II - Csak DirectX 10 támogatással?

|

Nagyot néztem, mikor szemet szúrt a következő értesülés, amit hivatalos megerősítésig nem árt pletyka szintjén kezelni.

Hirdetés

A cseh Illusion Softworks (ma már 2K Czech) Mafiája annak idején olyannyira lenyűgözte a szaksajtót, s ami még fontosabb, a játékosok tömegeit, hogy szinte felfoghatatlan, miért kellett ilyen sokat várni a folytatásra. Reméljünk, hogy a fejlesztők a "jó munkához idő kell" elvét követve fontolva haladnak a cél felé, ami egy még jobb játékot eredményez.... (további random dicsérő szavak és ömlengés egy rajongó részéről)

Mafia 2 - 24. kép Mafia 2 - 23. kép



Egyelőre azonban még nem tartunk ott, hiszen hátra van még egy megjelenés, amit a puding próbája követ, végül pedig a szigorú, és igazságtalan ítélet.
Sikerült ismét elkalandoznom, és álmodozva időt utaznom, pardon.

Mafia 2 - 22. kép Mafia 2 - 21. kép



Tehát a hír: A Worthplaying értesülései szerint az első részt futtató LS3D motort felváltotta (a képek alapján nem meglepő) az Illusion motor, amit külön a játékhoz írtak, és most tessék megkapaszkodni, az oldal tudni véli, hogy nem csupán a CryEngine 2-vel szemben jelent majd kiváló alternatívát (gy.k.: szép lesz), hanem csak és kizárólag DirectX 10-et támogat majd. Hogy ez miként jön össze a konzolos változattal, az egy érdekes és ellentmondásos kérdés. Várom az ötleteket Ti kreatív elmék az éter túloldalán. Már persze azt leszámítva, hogy a WP munkatársa elírta a dolgot.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)