Hirdetés

Mafia II - Csak PC-n lesz 3D

|

Konzolon egyelőre nem lehet majd 3D-ben csodálni a Maffia II-t

Hirdetés

A 2K bejelentette, hogy a sikervárományos Mafia II csak PC-n, azon belül is csak Nvidia rendszereken tud majd 3D-ben pompázni.

Hiába a Sony 3D-s megoldása, vagy a Move és a Kinect megléte, a fejlesztők elmondása szerint ezek már túlságosan későn érkeztek ahhoz, hogy támogatásuk a játék szerves részét képezze; ma már túl nagy falat lenne ezek beépítése. Azt ugyanakkor nem zárták ki, hogy utólag a konzolokra is kiadnak valamiféle javítást, amivel cross-platform fícsör válik a Maffia II 3D-ből. Ennek viszont legfontosabb feltétele, hogy legyen rá nagy és egyértelműen hallható igény. Szóval gyerünk tüntetni! Vigasztalja a konzolosokat az augusztusi, nekik dedikált Mafia II demó ténye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)