Hirdetés

Mafia II előjáték

|

A Spike TV elhúzza az orrunk előtt a mézesmadzagot, s néhány másodper erejéig bepillantást enged a játék trailerébe.

Hirdetés

Az elmúlt napokban többen szívszélhűdést kaptak, miután felröppent a hír, hogy a 2K Czech - lánykori nevén Illusion Softworks - kultikus játékának folytatása az LS3D grafikus motor örökébe lépő Illusion Engine-nek köszönhetően még akkor se indul el DirectX9-es grafikuskártya mellett és Windows XP alatt, ha fegyvert tartunk kedvenc gépünk CPU-jához. A híresztelések végül igaztalannak bizonyultak, így továbbra is várnunk kell az első, valóban DirectX 10-es játék megjelenésére.



Ha jól rémlik, korábban már esett szó arról, hogy december 14-én, vasárnap egy izgalmas és látványos trailert tekinthetünk meg a Spike TV jóvoltából. Ebből kaptunk most rövid, tényleg rövid ízelítőt. Ne nézd meg! Meg ne nézzed! Comprende?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)