Hirdetés

Mafia II - PC-re Steamworks támogatással, az előrendelőknek jár az eredeti játék

|

Ugyan Vakka azt mondta, hogy a mai Mafia II adag le van tudva, a túladagolás kockázatával újabb infókat tudatunk veletek.

Hirdetés

 

A Valve ma jelentette be, hogy a Mafia 2 PC változatát Steamworks-szel együtt dobják piacra, ami amellett, hogy automatikusan letölti a frissítéseket, achievementek, statisztikák, letölthető tartalmak és hasonló dolgok tömkelegével fog kecsegtetni mindannyiunk számára.

Azok a vásárlók, akik a Mafia 2 alap, vagy Digital Deluxe Edition kiadását előrendelik bizonyos digitális boltokból (köztük a Steam-mel), teljesen ingyen és bérmentve, azonnal megkapják az eredeti Mafia játék teljes változatát. A Mafia 2 augusztus 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)