Hirdetés

Mafia II - Vétkeztem atyám

|

Hangulatos, az időjáráshoz is passzoló kis Mafia II videó érkezett.

Hirdetés

A Mafia első része mára már legendássá vált, nem csoda, hogy hihetetlen érdeklődéssel várja a nép a folytatást. Az elméletileg még az idén megjelenő Mafia II szép lassan adagolja a kedvcsinálókat, szinte már kínzás amit ezekkel a média anyagokkal művelnek. A most látható trailer is, mintha már lett volna, de nem is, mert ez jóval hosszabb, mint a néhány hete kikerült változat, viszont sajnos német nyelvű. Ez legyen a legkisebb baj, a lényeget így is megértitek szerintem. A bűneit meggyónó pimasz gengszter aki a templomban is csak a formás lábakat bámulja, tutira bejövős főhős mindenki számára, és még a sallerekkel nevelni próbáló édsanya is aranyos. És szép is. Mármint a videó. A Godfather II jól teszi ha felköti a felkötni valót, mert ha a Mafia II valóban hozni fogja ezt a hangulatot - amire minden esély megvan - akkor igencsak virítani kell, hogy egyáltalán emlékezzen valaki más gengszteres játékra. Persze mi szurkolunk mindkettőnek, hiszen akkor járunk jól, ha mindkét játék sokáig nyújt élvezetes szórakozást a pénzünkért cserébe. További, jobbnál jobb videókért tessék szépen a tv.gamestar.hu oldalra ballagni. Azért ez a videó nagyon üt...

 

mafia2tv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)