Hirdetés

Mafia - többjátékos módot kapott az első játék

|

Habár a Mafia III-ban nem lesz multiplayer, modderek most megoldották, hogy az első részt együtt játszhassuk. A Lost Heaven MP közel végleges változatát most már bárki ingyen letöltheti.

Hirdetés

Őszintén szólva pont nem a Mafia sorozat játékai azok, amikből hiányzik a multiplayer. A Mafia 2-ből például leginkább a tartalom hiányzott, úgyhogy ha a Mafia 3-mal ezen a téren kárpótolnak minket, nem leszünk nagyon szomorúak a többjátékos mód hiánya miatt.

Ellenben aki multizni akar, már töltheti a Lost Heaven MP mod legfrissebb és egyben majdnem végleges változatát, ami a Mafia: The City of Lost Heaven játékot toldja meg. A mod jelen pillanatban 100 fős szervereket támogat, és a scriptelés-támogatásnak köszönhetően bárki készíthet új módokat, ami különösen azért jön jól, mert Lost Heavenben egyelőre se gyalogosok, se küldetések nincsenek. Addig is érdemes ismerkedni vele, aztán majd idővel ez is felpörög.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)